Prijzen

hoe ga ik te werk
Voordat ik een schilderij van iemand kan maken vind ik het fijn om iemand gezien te hebben, of wat achtergrond informatie ontvangen zodat ik weet hoe deze persoon in het echt is. Daarnaast gebruik ik meestal een foto als basis waarop ik mijn schilderij baseer. Dit is uiteraard wel heel iets anders dan een foto op canvas. Hoewel ook dat leuk is, mis je daarbij het unieke karakter van een schilderij en de kunstenaar erachter.
Het kan uiteraard zo zijn dat een schilderij een verrassing voor iemand moet zijn of dat een bezoek niet uitkomt. In overleg kunnen we dan enkele foto’s van de persoon doornemen en samen overleggen welke foto het beste kan dienen als uitgangspunt voor het schilderij.
Ik hanteer altijd het uitgangspunt dat de klant tevreden moet zijn. Als het schilderij niet aan de verwachtingen voldoet hoeven de uren die ik erin gestoken heb niet betaald te worden.
Prijzen en tijden
Door een tijdelijke korting vraag ik voor een schilderij van 120 x 80 cm maar een bedrag van  € 200,00. Afwijkende maten zijn altijd te bespreken maar hebben (meestal) geen invloed op te prijs. Indien er meer dan 1 persoon op het schilderij staat wordt er een toeslag van € 50,- per persoon gerekend.  Een schilderij van 2 personen kost € 250,- van 3 personen € 300,- etc.
Als we een goede foto als uitgangspunt gekozen hebben en ik begin aan het schilderij vraag ik een voorschot van 75,- voor materialen die ik gebruik voor het maken van het schilderij.
Het overige bedrag hoeft u pas te betalen als u ook echt tevreden bent met het resultaat.
Mocht u verdere vragen hebben dan ben ik altijd per mail of per telefoon te bereiken.
E-mail: zeca.vilela@gmail.com
Telefoon: 06-83178749